Slovo a Modlitba

Over You 2 project

You 2 is een platform die hulp biedt aan iedereen die zich alleen, afgestoten of vergeten voelen en steeds vaker in een soort van “zwart gat” vallen. Door een middel van een ontspannend maar heel boeiend luisterverhaal over de themas die een mens het meest boeien, of waar zich de meeste vragen stellen trekken we iedereen zijn routine-denkpatroon-put uit. De bedoeling is door iets anders en toch waarachtig te horen de men te doen ontspannen en tegelijk te verrijken en zo de opening maken voor gesprekken en vereniging van vrienden, families ezv. De verhalen wijn altijd gebaseerd op de Bijbel maar alleen omwille van totaal andere kijk op de mens, maatschappij en ons manier van denken dan we dag-dagelijks gewoon zijn. Want You 2 kan een verschil maken.

Het project is een bedoeld als eindwerk van de studie van de auteur. Bedankt om mee te doen en je feedback te laten horen via contact.

Engelen van God

Dit luisterverhaal is bedoeld meer voor jongere luisteraars onder ons; tussen 7-12 jaar. Maar is zeker geschikt ook voor iedereen wie interesse heeft over de engelen en bovennatuurlijke helden Dit verhaal is bedoeld om kleinere kinderen het verschil tussen de realiteit en de fictie te leren, om de zelfmoord van de kinderen, die in hun eigen bovennatuurlijke krachten geloven, te voorkomen.

Het verhaal werkt via audio streaming. — aanvraag login.

De pracht van je bestaan

Verhaal voor iedereen, die jou laat zien hoe prachtig, oneindig, waardevol en nodig je bent. Het verhaal is geschikt voor iedereen tussen 12-100+ jaar.

Het verhaal werkt via audio streaming. — aanvraag login.